به گزارش خبرنگار مهر، جلیل جزونقی ظهرچهارشنبه در جلسه مدیریت جامع حوزه آبخیز قزلتپه ، بر لزوم تقویت صنایع دستی بومی تاکید کرد و افزود: تعامل و ارتباط تولیدکنندگان با بازار و ایجاد کسب و کارهای خرد روستایی از دیگر اهداف فعالیت در این حوزه است.
معاون امور عمرانی فرمانداری شهرستان زنجان گفت: افزایش و ارتقای سطح آگاهی مردم در مورد اجرای این طرحها بسیار مهم است و زمانی که بین مردم و مسئولین اعتماد ایجاد شود، امکان پیشبرد اهداف نیز افزایش مییابد.
جزونقی تاکید کرد: باید با حفظ منابع طبیعی از عرصههای منابع طبیعی هم استفاده شود و نحوه استفاده صحیح استفاده از منابع به اهالی روستا آموزش داده شود.
همچنین مسوول مطالعات اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان زنجان گفت: اهداف اجرای طرحهای آبخیزداری ایجاد توسعه پایداری در اکوسیستم است.
جعفر بیات افزود: همافزایی درون سازمانی و سازمانهای تاثیرگذار در اجرای طرح حوزه آبخیزداری مورد توجه باشد و جلب مشارکت مردم در اجرای این طرحها از دیگر اهداف است.
وی ادامه داد: توسعه پایدار و نظامند منابع انسانی و مالی در طرحهای آبخیزداری مورد توجه بوده و حفظ منابع طبیعی از طریق ایجاد افزایش آگاهی اهالی روستائیان از جمله اهداف اجرای این طرح است.
مسئول مطالعات اداره کل منابع طبیعی استان زنجان گفت: درحوزه آبخیزداری قزل تپه طی سالهای گذشته آب منطقهای مطالعاتی داشته و این حوزه از بین چهار حوزه دیگر حوزه آبخیزداری انتخاب شده است.
بیات افزود: چهار تشکل برای این طرحها پیشبینی شده است و هفت روستا در حوزه آرپاچای قرار دارد و مدیریت طرح قزلتپه تکبعدی نبوده و جامعنگر و جامعهنگر است و ۲ هزار و ۴۰۰ نفری روستاهای طرح آبخیزداری «آرپاچای»هستند و پنج معدن نیز در حوزه آبخیزداری فعالیت میکند.
برو به فرم ارسال نظر
هیچ نظری تا الان ثبت نشده.