دنده کباب ثبت ملی می شود
توسط در تاریخ ۰۳ آبان ۱۳۹۵
مسئول ثبت آثار ملی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمانشاه از در آستانه ثبت ملی بودن «دنده کباب» کرمانشاه خبرداد. اکرم طهماسبی در گفت وگو با خبرنگار سرویس فرهنگی هنری ایسنا منطقه کرمانشاه در این باره اظهارکرد: دنده کباب یکی از اصیل ترین غذاهای کرمانشاهیان است که سالهاست در کبابی های اطراف مجموعه تاریخی فرهنگی تاق بستان به گردشگران داخلی و خارجی عرضه می شود.
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
برو به فرم ارسال نظر
هیچ نظری تا الان ثبت نشده.