به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری زنجان، یحیی رحمتی ، صبح امروز، ۱۹ تیرماه در زنجان گفت: این رویداد شامل دو بخش اصلی مسابقه و جشنواره خواهد بود. این مسابقه در سه بخش به منظور استعداد یابی و استفاده از غذاهای سنتی، رقابت بین آشپزان حرفه ای به منظور انتخاب اساتید از بین آنها و نیز رتبه بندی رستوران ها برگزار می شود.
وی ادامه داد: در پایان جشنواره نیز ۵ آشپز برگزیده برای شرکت در جشنواره بین المللی گردشگری در بهمن ماه سالجاری معرفی می شوند.
به گفته رحمتی در این جشنواره ۲۰ غرفه به آشپزی اختصاص دارد و ۶۰ غرفه نیز به صنایع دستی، صنایع غذایی و ... اختصاص می یابد.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان زنجان در خصوص اهداف برپایی این جشنواره عنوان کرد: احیا و ترویج غذاهای سنتی به عنوان یک جاذبه گردشگری، هدایت استعداد های آشپزی بویژه جوانان به سوی راه اندازی کسب وکار مستقل، برند سازی غذاهای ایرانی در صنعت گردشگری، ایجاد شور و نشاط در خانواده ها و تحرک اجتماعی، توجه به غذای سنتی به عنوان سوغات محلی ، ملی و بین المللی و تجاری سازی آن، توسعۀ نقش غذا های محلی در منو های هتل ها و واحدهای پذیرائی و کترینگ ها از جمله اهداف برپایی جشنواره گردشگری غذا و هنر آشپزی ایرانی در زنجان است.
رحمتی بر شناسایی استعدادهای آشپزی در استان به منظور ارائه خدمات بهتر به گردشگران بیان کرد: شناسائی استعداد های شهروندان و آموزش های تکمیلی و بکارگیری آنها در هتل ها و مراکز پذیرائی و ایجاد زمینه های اشتغال جوانان از اهداف اصلی این جشنواره است.
وی در خصوص محتوای جشنواره گفت: برگزاری مسابقه مراکز عرضه غذا، برگزاری مسابقه استعدادیابی آشپزان، برگزاری کارگاههای آموزشی، غرفههای عرضه صنایعدستی ، برگزاری برنامههای فرهنگی ، انتخاب برترینهای مراکز عرضه غذا و انتخاب استعدادهای آشپزی استان محتوای جشنواره گردشگری غذا و هنر آشپزی ایرانی را تشکیل می دهد.
برو به فرم ارسال نظر
هیچ نظری تا الان ثبت نشده.